Barclays съкрати работната си сила с около 5000 работни места през

...
Barclays съкрати работната си сила с около 5000 работни места през
Коментари Харесай

Barclays съкрати 5000 работни места миналата година в мащабна кампания за намаляване на разходите

Barclays съкрати работната си мощ с към 5000 работни места през 2023 година като част от огромна акция за понижаване на разноските, оповестена предходната година, сподели банката в понеделник.

По-голямата част от съкращенията паднаха в Barclays Execution Services, звеното за поддръжка на банката, сподели заемодателят, потвърждавайки за първи път съобщението на Ройтерс от предишния ноември, че заемодателят обмисля хиляди съкращения в това поделение.

„ Barclays отстрани почти 5000 чиновници в международен мащаб до 2023 година като част от своята настояща стратегия за успеваемост, предопределена да опрости и преформулира бизнеса, да усъвършенства обслужването и да обезпечи по-висока възвръщаемост “, сподели представител на банката в понеделник.

Съкращението е част от проект за „ дейности за основни структурни разноски “, разгласен от основния изпълнителен шеф С. С. Венкатакришнан предходната година в опит да увеличи рентабилността преди представянето пред вложителите през февруари дружно с годишн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР